Stillerum

Kan du ikke høre dine egne tanker? Opnå stilhed, koncentration og fordybelse med et stillerum på kontoret.
Send forespørgsel
Stillerum på kontoret

Stillerum – giver plads til alle

I dag arbejder mange kontoransatte i et storkontor. Et storkontor har mange fordele, det er fx nemt for de ansatte at hive fat i en kollega, og rent visuelt giver det besøgende indtrykket af et samlet team.

Storkontoret har desværre også sine ulemper. Det er fx nemt at bliver forstyrret af de lyde, der naturligt opstår, når mange mennesker arbejder sammen i samme rum. Det er ikke alle, der bliver forstyrret af kontorets lyde, men det er også langt fra alle, der kan arbejde koncentreret i larm. Du kan gøre meget for at afhjælpe kontorlarm, som fx at opsætte lydarbsobenter. Selvom lydisolerende elementer er støjdæmpende, kan de ikke fjerne alt larm fra kontoret. Hvis du ønsker mulighed for at opleve komplet ro på kontoret, kan det dog heldigvis nemt opnås ved at installere en telefonboks som stillerum på kontoret.

Kan du ikke høre dine egne tanker?

For nogle kan det være en decideret psykisk belastning at skulle arbejde under støjende vilkår. Et stillerum på kontoret giver mulighed for at trække sig til side og samle sine tanker.
Nogle gange har ansatte brug for at isolere sig selv for ordentligt at høre sine tanker. Vi bliver let afbrudt i vores tankegange, når der spontant kan opstå lyde omkring os. Med et stillerum er der plads til tankernes udfoldelse, hvilket både kan sprede mere arbejdsglæde, men også øge koncentrationen hos den enkelte ansatte.

Lombard-effekten: Støj fører til mere støj

Det er en helt naturlig effekt, at støj fordrer mere støj. Når du oplever baggrundsstøj, vil du automatisk forsøge at overdøve denne ved at tale i et højere toneleje. Dette kaldes for lombard-effekten og har været en velkendt – og dokumenteret – effekt siden 1911.
Det er ikke altid muligt at skrue ned for støjniveauet på kontoret, og selv hvis det lykkedes, så går der ofte ikke lang tid, før støjen igen stille opbygges.

Stillerum på kontoret
Stillerum på kontoret

Et stillerum gavner alle på kontoret

Med et stillerum til de ansatte behøves de ansatte ikke tysse på hinanden, hver gang de har brug for at øge koncentrationen under mere stille forhold. Det kan desuden bidrage til en dårlig kontorstemning, hvis de ansatte hele tiden skal bede andre dæmpe niveauet. Ingen kan lide at få fortalt, at de larmer og forstyrrer. Dette undgås let, hvis I, i stedet for at forsøge at sænke støjniveauet, har mulighed for at tage et øjeblik i en lydisoleret zone i stillerummet.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.