Stillerum

Hjernen har brug for pauser fra hverdagens støj og påvirkninger fra omgivelserne. Hvad sker der med mennesker, når rummet pludseligt giver plads til fordybelse.
Bliv kontaktet
Stillerum på kontoret

Stillerum til én person

Alle vores telefonbokse kan fås til én person. Forskellen på boksene er valget af design, materialer, farver, størrelse, funktionalitet og tilbehør.

Valget af en boks er også afgørende for hvilke behovønsker og krav, du har til løsningen og indretningen. Derfor guider og vejleder vi gerne og tager en dialog omkring en langsigtet og holdbar løsning til netop jeres valg af stillerum.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 10 30 eller info@telefonboks.dk

Hvorfor skal du vælge en stilleboks?

Hvad gør du, når du skal finde ro eller holde fokus på en opgave? Stillezoner kan være en fordel til f.eks. private samtaler, telefonsamtaler, møder, ro til opgaver eller blot en pause.

Med en stilleboks kan du løse hverdagens udfordringer på kontoret og i det offentlige rum. Vi mennesker sanser med vores øjne og hørelse, derfor er helheden i indretningen vigtigt for os og vores velvære.

Stillerum på kontoret
Stillerum på kontoret

Fremtidens arbejdsplads

Virtuelle og telefoniske møder er stigende og er blevet en del af vores hverdag på et helt nyt niveau. Det stiller automatisk større krav til små og store kontormiljøer og det offentlige rum hvor vi samles.

Det får du med i telefonboksen

Vores udvalg af telefonbokse har alle en god rummelighed, så du ikke skal bekymre dig om trængsel. Samtidig får du også:

 

  • God ventilation
  • Larm og støj holdes ude
  • Funktionalitets muligheder, nogle bokse er der, eller kan der monteres hjul så boksen er flytbar.
  • Kan indrettes med bord og stol efter ønske og behov. Nogle af boksene er indrettet med bord og stol.
  • Alle bokse har lys og strømforsyning
Stillerum på kontoret

Seneste Cases

Danmarks største udvalg

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet. Vælg mellem farven sort eller hvid. Boksen fås til 1, 2 og 4 personer. 
Lydreducerende: 34 dB. 

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø. Boksen fås til 1 og 2 personer. Vælg mellem flere farver.
Lydreducerende: 30 dB. 

Silent

Boksen er trekantet og kan placeres i et hjærne. Vælg mellem flere farver. Boksen er til 1 person.

BusyPod

Naturligt look med front i massiv eg. Boksen leveres altid med glas på bagvæg. Flere farver og design og fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 32 dB.

Zigma

Flytbar telefonboks. Fås i flere filt farver og størrelser til 1, 2 og 4 personer.  Lydreducerende: 35 dB. 

Soft

Boksen er kendetegnet på sit diamantformet design. Mange designmuligheder og farve kombinationer samt mulighed for at udbygge. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 45 dB.

Soft 1

Boksen er kendetegnet på sit bølgeformet design. Mange design og farve kombinationer. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 35 dB.

Titanium

Flytbar telefonboks i enkelt og klassisk design. Boksen kan udbygges og kan fås i flere farver og med interiør, til 1, 2, 4, 6 og 8 personer.
Lydreducerende: 40 dB.

Premium

Boksen kan b.la. monteres uden gulv, og direkte på det eksisterende gulv. Kan designes efter behov. Fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 36 dB.

Avantgarde

Boksen kan indrettes efter ønsker og behov. Kvalitet og design er i top og kan monteres og opbygges så den passer ind i indretningen. Kontakt os for nærmere info.

Stillerum

Kan du ikke høre dine egne tanker?
Opnå stilhed, koncentration og fordybelse med et stillerum på kontoret.

Stillerum – giver plads til alle

I dag arbejder mange kontoransatte i et storkontor. Et storkontor har mange fordele, det er fx nemt for de ansatte at hive fat i en kollega, og rent visuelt giver det besøgende indtrykket af et samlet team.

Storkontoret har desværre også sine ulemper. Det er fx nemt at bliver forstyrret af de lyde, der naturligt opstår, når mange mennesker arbejder sammen i samme rum. Det er ikke alle, der bliver forstyrret af kontorets lyde, men det er også langt fra alle, der kan arbejde koncentreret i larm. Du kan gøre meget for at afhjælpe kontorlarm, som fx at opsætte lydarbsobenter. Selvom lydisolerende elementer er støjdæmpende, kan de ikke fjerne alt larm fra kontoret. Hvis du ønsker mulighed for at opleve komplet ro på kontoret, kan det dog heldigvis nemt opnås ved at installere en telefonboks som stillerum på kontoret.

Kan du ikke høre dine egne tanker?

For nogle kan det være en decideret psykisk belastning at skulle arbejde under støjende vilkår. Et stillerum på kontoret giver mulighed for at trække sig til side og samle sine tanker.
Nogle gange har ansatte brug for at isolere sig selv for ordentligt at høre sine tanker. Vi bliver let afbrudt i vores tankegange, når der spontant kan opstå lyde omkring os. Med et stillerum er der plads til tankernes udfoldelse, hvilket både kan sprede mere arbejdsglæde, men også øge koncentrationen hos den enkelte ansatte.

Lombard-effekten: Støj fører til mere støj

Det er en helt naturlig effekt, at støj fordrer mere støj. Når du oplever baggrundsstøj, vil du automatisk forsøge at overdøve denne ved at tale i et højere toneleje. Dette kaldes for lombard-effekten og har været en velkendt – og dokumenteret – effekt siden 1911.
Det er ikke altid muligt at skrue ned for støjniveauet på kontoret, og selv hvis det lykkedes, så går der ofte ikke lang tid, før støjen igen stille opbygges.

Et stillerum gavner alle på kontoret

Med et stillerum til de ansatte behøves de ansatte ikke tysse på hinanden, hver gang de har brug for at øge koncentrationen under mere stille forhold. Det kan desuden bidrage til en dårlig kontorstemning, hvis de ansatte hele tiden skal bede andre dæmpe niveauet. Ingen kan lide at få fortalt, at de larmer og forstyrrer. Dette undgås let, hvis I, i stedet for at forsøge at sænke støjniveauet, har mulighed for at tage et øjeblik i en lydisoleret zone i stillerummet.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.