Støj på kontoret

Støj på kontoret

Støj på arbejdspladsen er en væsentlig stressfaktor og kan have en negativ indvirkning på medarbejderes trivsel og produktivitet. Denne artikel giver indsigt i, hvordan man effektivt kan reducere støjniveauet på kontoret. Artiklen vil guide dig gennem forskellige...

læs mere

Seneste Cases

Vælg en boks der dækker jeres behov

Vi forstår, at hver virksomhed er unik med sine egne præferencer for stil, materialer og indretning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge alt fra udseende til lyddæmpning, så det passer perfekt til din virksomheds æstetik og behov.

Se telefonbokse modeller her

CHATBOX By Silen

Chatroom er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet. Vælg mellem farven sort eller hvid. Boksen fås som Single, Solo, Duo og Quattro. (1, 2 og 4 personer).
Lydreducerende: 34 dB.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø. Boksen fås som telefonboks, arbejdsboks, dobbeltboks og mødeboks. Vælg mellem flere farver.
Lydreducerende: 30 dB.

Silent

Boksen er trekantet og kan placeres i et hjørne. Vælg mellem flere farver. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 37 dB.

Soft Diamond

Boksen er kendetegnet på sit diamantformet design. Mange designmuligheder og farve kombinationer samt mulighed for at udbygge. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 45 dB.

Soft Wave

Boksen er kendetegnet på sit bølgeformet design. Mange design og farve kombinationer. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 35 dB.

HIDE

Boksen er nem og enkel at installere. Den kan enkelt og hurtigt skilles ad i tilfælde flytning.
Lydreducerende: 36 dB.

LOOP

Loop er en god og fleksibel boks. Særligt kan denne boks indrettes som arbejdsplads med højdejusteret bord og plads til kontorstol.
Lydreducerende: 32 dB

Silen Space

Flytbar telefonboks i enkelt og klassisk design. Boksen kan udbygges og kan fås i flere farver og med interiør, til 1, 2, 4, 6 og 8 personer.
Lydreducerende: 40 dB.

Mind Spa By Silen

Mind Spa boksen er designet og indrettet til at skabe ro og afslapning til den enkelte. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 43 dB.

Outdoor By Silen

Outdoor er udeboksen som kan stå ude i alt slags vejr. Boksen kan indrettes efter behov, f.eks. et ekstra mødelokale eller lounge område.
Lydreducerende: 39 dB.

Bridges By Silen

Byg broer imellem samlingspunkterne med Bridges. Bridges fås som enkelte moduler, sammensæt moduller og sammenkobling til Silen mødebokse.

Zigma

Flytbar telefonboks. Fås i flere filt farver og størrelser til 1, 2 og 4 personer.  Lydreducerende: 35 dB.

Premium

Boksen kan b.la. monteres uden gulv, og direkte på det eksisterende gulv. Kan designes efter behov. Fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 36 dB.

Avantgarde

Boksen kan indrettes efter ønsker og behov. Kvalitet og design er i top og kan monteres og opbygges så den passer ind i indretningen. Kontakt os for nærmere info.