Mødebokse

Skab succes i fællesskab og mærk værdien i, at samles i et rum hvor der er plads til fordybelse. Optimere møderne og gør en god investering der skaber og øger resultaterne i fremtiden.
Bliv kontaktet
Mødeboks

Mødeboks til to eller flere personer

Vi har et stort udvalg af mødebokse fra to personer og op til 8 personer. Forskellen på boksene er valget af design, materialer, farver, størrelse, funktionalitet og tilbehør.

Valget af mødeboks er også afgørende for hvilke behov, ønsker og krav, du har til løsningen og indretningen. Derfor guider og vejleder vi gerne og tager en dialog omkring en langsigtet og holdbar løsning til netop jeres valg af mødeboks.

Kontakt os i dag på telefon 70 20 10 30 eller info@telefonboks.dk 

 

 

Hvorfor skal du vælge en mødeboks?

Når vi er flere mennesker samlet, er der også flere behov. Det kan være en udfordring at få hverdagens forskellige arbejdsfunktioner, projekter og møder til at harmonere i det åbne miljø. En mødeboks kan afhjælpe og afskærme for unødvendig støj og give plads til at fokusere og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

 

Smuk og funktionel mødeboks
Smart mødeboks til kontoret

Det gode møde

Videomøder kan aldrig ”helt” erstatte det fysiske møde. Derfor vil der stadig være behov for at mødes fysisk.

Med en mødeboks kan du skabe et rum i rummet, hvor der er plads til samtaler, møder, projektarbejde eller videomøder. Mødeboksen øger muligheden for at arbejde fokuseret og uforstyrret i hverdagen.

Det får du med i mødeboksen

Vores udvalg af møde har alle en god rummelighed, så du ikke skal bekymre dig om trængsel. Samtidig får du også:

 

  • God ventilation
  • Larm og støj holdes ude
  • Funktionalitets muligheder, nogle bokse er der, eller kan der monteres hjul så boksen er flytbar.
  • Kan indrettes med bord og stole efter ønske og behov. Nogle af boksene er indrettet med bord og stol.
  • Alle bokse har lys og strømforsyning
Smuk og funktionel mødeboks

Seneste Cases

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet.  Boksen understøtter dine ideer til at nå deres fulde potentiale.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.

Mødeboks

En moderne mødeboks er ideel til virksomheder, der ønsker de optimale produktive forhold og holder fokus på et arbejdsmiljø med plads til trivsel.

Undgå forstyrrelser, og nå mere

Når vi arbejder flere personer i de samme kontormiljøer, opstår der helt naturligt større risiko for forstyrrelser og koncentrationsbesvær. Det går hårdt ud over produktiviteten, da en forstyrrelse, mens du er i flow, koster 25 minutter, før du er retur på samme koncentrationsniveau. Flow er forstået på den måde, at vores krop og mentale tilstand er fuldt rettet på den arbejdsopgave, vi sidder med – og den tilstand skal oparbejdes, hver gang den brydes.

Selvom man kan tage sig forholdsregler mod afbrydelser, er det svært at gardere sig imod en kollega, der søger råd eller en pludselig forøgelse af støj, som får din koncentration til at dykke. Særligt hvis arbejdspladsens sociale rammer betyder, støjgener hersker helt naturligt.

Heldigvis kan du som ansat, leder eller chef altid finde ro, og opnå bedre effektivitet i en mødeboks.

Ligeså godt, som det lyder

Selvom lyd kan måles objektivt, er det en subjektiv størrelse, hvor særligt lydens karakteristika har stor indflydelse på evnen til fordybelse. Derfor kan støj blive en decideret psykisk belastning, hvis man ikke kan fordybe sig i en opgave, der kræver koncentration – eller hvis man i forvejen føler sig stresset på grund af en stram deadline. Oplever man ofte denne form for psykisk belastning, kan det endda påvirke vores sundhed ved at udvikle sig til forhøjet blodtryk.

En mødeboks er en tidssvarende løsning på problemer med forstyrrelser. Her får medarbejderne et redskab, hvor de selv kan søge ro. Alene det kan have stor positiv indflydelse på den psykiske tilstand, da vi hermed selv kan tage kontrol over lyden – hvilket ikke er tilfældet, hvis man er tvunget til at opholde sig i samme lydkulisse fra kl. 8 til 16.

Mødeboksens lyd af stilhed kan derfor være befriende, og gør det muligt at opnå arbejdsro igen. Den øgede koncentration er naturligvis god for både den enkelte medarbejder og virksomheden, da højere effektivitet giver bedre afkast målt på det udbytte, virksomheden får fra medarbejderen, mens ro øger trivslen hos den ansatte.

En mødeboks er derfor god for både de enkelte ansatte samt teams og ledere, der ønsker at afholde effektive møder, og nå deres agendaer.

Hør mere om mødeboksens mange fordele

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af mødebokse, er du velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende samtale om lydklima og et nyt arbejdsrum i rummet.

Vi tilbyder løsninger i mange størrelser og design, hvorfor vi har den helt rette løsning – selv hvis du ønsker et mobilt møderum, der kan flyttes.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.