Mødeboks

En moderne mødeboks er ideel til virksomheder, der ønsker de optimale produktive forhold, og holder fokus på et arbejdsmiljø med plads til trivsel.
Send forespørgsel

Undgå forstyrrelser, og nå mere

Når vi arbejder flere personer i de samme kontormiljøer, opstår der helt naturligt større risiko for forstyrrelser og koncentrationsbesvær. Det går hårdt ud over produktiviteten, da en forstyrrelse, mens du er i flow, koster 25 minutter, før du er retur på samme koncentrationsniveau. Flow er forstået på den måde, at vores krop og mentale tilstand er fuldt rettet på den arbejdsopgave, vi sidder med – og den tilstand skal oparbejdes, hver gang den brydes.

Selvom man kan tage sig forholdsregler mod afbrydelser, er det svært at gardere sig imod en kollega, der søger råd eller en pludselig forøgelse af støj, som får din koncentration til at dykke. Særligt hvis arbejdspladsens sociale rammer betyder, støjgener hersker helt naturligt.

Heldigvis kan du som ansat, leder eller chef altid finde ro, og opnå bedre effektivitet i en mødeboks.

Ligeså godt, som det lyder

Selvom lyd kan måles objektivt, er det en subjektiv størrelse, hvor særligt lydens karakteristika har stor indflydelse på evnen til fordybelse. Derfor kan støj blive en decideret psykisk belastning, hvis man ikke kan fordybe sig i en opgave, der kræver koncentration – eller hvis man i forvejen føler sig stresset på grund af en stram deadline. Oplever man ofte denne form for psykisk belastning, kan det endda påvirke vores sundhed ved at udvikle sig til forhøjet blodtryk.

En mødeboks er en tidssvarende løsning på problemer med forstyrrelser. Her får medarbejderne et redskab, hvor de selv kan søge ro. Alene det kan have stor positiv indflydelse på den psykiske tilstand, da vi hermed selv kan tage kontrol over lyden – hvilket ikke er tilfældet, hvis man er tvunget til at opholde sig i samme lydkulisse fra kl. 8 til 16.

Mødeboksens lyd af stilhed kan derfor være befriende, og gør det muligt at opnå arbejdsro igen. Den øgede koncentration er naturligvis god for både den enkelte medarbejder og virksomheden, da højere effektivitet giver bedre afkast målt på det udbytte, virksomheden får fra medarbejderen, mens ro øger trivslen hos den ansatte.

En mødeboks er derfor god for både de enkelte ansatte samt teams og ledere, der ønsker at afholde effektive møder, og nå deres agendaer.

Hør mere om mødeboksens mange fordele

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af mødebokse, er du velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende samtale om lydklima og et nyt arbejdsrum i rummet.

Vi tilbyder løsninger i mange størrelser og design, hvorfor vi har den helt rette løsning – selv hvis du ønsker et mobilt møderum, der kan flyttes.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular, og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.