Lydboks

Plads til fordybelse og fokuseret samtale skaber øget arbejdsglæde og bedre effektivitet. Få dit eget frirum i det åbne kontormiljø – helt uden forstyrrelser!
Bliv kontaktet
Lydboks - en lydtæt boks til kontoret

Få plads til fordybelse og fortrolige samtaler med en lydboks

Det åbne kontorrum er ofte kendetegnet af både distraherende støj og manglende plads til samtaler i fred og ro.

Af samme årsag udstyrer flere og flere arbejdspladser kontorrummet med en lydisolerende boks, også kaldet en lydboks. Boksen giver ikke blot mulighed for samtale, hvor kollegaerne ikke lytter med og du ikke forstyrrer ubevidst, men åbner for plads til fordybelse.

Lydboksens støjabsorberende effekt og diskrete egenskaber forsyner kontoret med et tiltrængt frirum, hvor nøgleordene er koncentration, diskretion og arbejdsro.

Støjbelastning er en tung byrde

Støj distraherer ikke bare. Et højt lydniveau kan forårsage øget træthed og nedsat koncentration.

Hvad værre er, kan et kontinuerligt larmende arbejdsmiljø fungere som en katalysator for stressfaktoren og sygemeldingerne.

Den larm, der opstår på kontoret, er med andre ord alt andet end gavnlig for arbejdsklimaet. Og da man ikke bare kan ’lukke sin dør’, bliver støjbelastningen et problem for trivsel såvel som vores psykiske arbejdsmiljø.

På det biologiske plan er der stor forskel på, hvor meget støj vi kan tolerere. Nogen håndterer lyden fra fælleskontoret uden anmærkninger, mens andre har brug for mere ro omkring sig.

Med tanke på WHO’s anbefaling af 30-35 decibel for lydniveauet i et klasseværelse, synes det voldsomt, at en arbejdsplads lydniveau ofte befinder sig på 50-65 decibel. Det svarer sig til, at der sidder en person og taler i et almindelige toneleje til dig, imens du forsøger at løse dine arbejdsopgaver.

Læg dertil forstyrrelser fra ringende telefoner, gruppesamtaler og visuel trafik fra bevægelser i lokalet. Så har du opskriften på koncentrationsbesvær.

Løsningen er en lydtæt boks – en lydboks – som kan reducere larmen med op til 43 decibel!

Lydboks - en lydtæt boks til kontoret
Lydboks - en lydisolerende boks til kontoret

Nyd lyden af ingenting – pakket ind i flot design

Det er vigtigt at kunne handle, hvis støj og forstyrrelser bliver for meget. Alene visheden om at kunne gå ind i en lydboks og fokusere, kan afstresse hjernen og bidrage til mentalt overskud.

Lydboksens mål er at isolere og reducere støjkilderne i det åbne kontor, samt skabe plads til fortrolige samtaler, arbejdskoncentration m.m.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige lydbokse med variationer i både design og størrelse. Det gør det muligt at finde den perfekte lydtætte boks til arbejdspladsens behov – både til enkeltpersoner og hele teams.

Kontakt os ved at ringe på +45 70 20 10 30 eller udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op for nærmere information.

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet.  Boksen understøtter dine ideer til at nå deres fulde potentiale.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.