Stillebokse

Hjernen har brug for pauser fra hverdagens støj og påvirkninger fra omgivelserne. Hvad sker der med mennesker, når rummet pludseligt giver plads til fordybelse.
Send forespørgsel
Mødeboks

Stilleboks til én person

Alle vores telefonbokse kan fås til 1 person. Forskellen på boksene er valget af design, materialer, farver, størrelse, funktionalitet og tilbehør.

Valget af en boks, er også afgørende for hvilket behov, ønsker og krav du har til løsningen og indretningen. Derfor guider og vejleder vi gerne og tager en dialog omkring en langsigtet og holdbar løsning til netop jeres valg af telefonboks.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 10 30 eller info@telefonboks.dk 

Hvorfor skal du vælge en stilleboks

Hvad gør du når du skal finde ro, eller holde fokus på en opgave? Stillezoner kan være en fordel til f.eks. private samtaler, telefonsamtaler, møder, ro til opgaver eller blot en pause.

Med en stilleboks kan du løse hverdagens udfordringer på kontoret og i det offentlige rum. Vi mennesker sanser med vores øjne og hørelse, derfor er helheden i indretningen vigtigt for os og vores velvære.

Smuk og funktionel mødeboks
Smart mødeboks til kontoret

Fremtidens arbejdsplads

Virtuelle og telefoniske møder er stigende og er blevet en del af vores hverdag på et helt nyt niveau. Det stiller automatisk større krav til små og store kontormiljøer og det offentlige rum hvor vi samles.

Det får du med i telefonboksen

Vores udvalg af telefonbokse har alle en god rummelighed, så du ikke skal bekymre dig om trængsel. Samtidig får du også:

 

  • God ventilation
  • Larm og støj holdes ude
  • Funktionalitets muligheder, nogle bokse er der, eller kan der monteres hjul så boksen er flytbar.
  • Kan indrettes med bord og stol efter ønske og behov. Nogle af boksene er indrettet med bord og stol.
  • Alle bokse har lys og strømforsyning
Smuk og funktionel mødeboks

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet.  Boksen understøtter dine ideer til at nå deres fulde potentiale.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.