Samtaleboks

God og produktiv samtale forudsætter, at man kan tale uden forstyrrelser.
Bliv kontaktet

Vink farvel til afbrydelser

God og værdifuld dialog kræver, man kan dedikere sig til samtalen uden at blive afbrudt eller forstyrret af støjgener.

Det er desværre ikke altid tilfældet i moderne åbne kontormiljøer i alle størrelser fra selv mindre landskaber til storrumskontoret.

Kæmper I med støj og generende lyd på kontoret, giver en samtaleboks en unik mulighed for at opnå et øjeblikkeligt bedre arbejdsklima til dialog og effektive samtaler, møder eller opgaveløsning.

Støj – den usynlige fjende

Støj er en usynlig fjende, der kan gøre arbejdsklimaet alt fra uproduktivt til decideret belastende. Tænk blot på WHO’s anbefalinger for lydniveauet i et klasseværelse. Dette bør være på 30-35 decibel, men er det sjældent. Sidestiller man denne anbefaling med en arbejdsplads, finder man typisk ”kontorskalaen” på 50-65 decibel. Målt på et støjbarometer vil det svare sig til, at der sidder en person ca. en meter fra dig og taler i almindeligt samtaleniveau til dig, mens du forsøger at koncentrere dig om en opgave eller en anden samtale. Dette er ikke noget, der hverken bidrager til god dialog eller koncentration.

Lyd er dog ikke kun et spørgsmål om decibel, men også støjens karakteristik. Støjkilder fra andre menneskers aktiviteter vil derfor typisk være mere generende end f.eks. vindsus eller lyden fra et ventilationsanlæg. Det er blandt andet det, der gør, at man nogle gange føler støjen på kontoret som lettere irriterende til decideret belastende. Og selvom støj kan måles objektivt, bliver den altid vurderet subjektivt. Sidder man og skal koncentrere sig, eller har man et vigtigt møde, skal der med andre ord være plads til at søge ro – f.eks. i en samtaleboks.

Find ro i en samtaleboks

Fordi det er svært at bede et helt kontormiljø om at ændre aktiviteter og adfærd, kan du med fordel finde ro i en samtaleboks i stedet.

Samtaleboksen er en lydisoleret zone, der er perfekt, når du har behov for fred og ro til private samtaler, møder, koncentration etc. En samtaleboks udgør sit helt eget arbejdsmiljø som et rum midt i rummet. Boksene fås i størrelser til både enkeltpersoner og til teams, der ønsker effektive møder.

Da vi i danske virksomheder er kendt for visuelt flotte kontorområder, er vores samtalebokse naturligvis udformet med særligt blik for design, hvor brug af glas, træ og aluminium skaber blikfang. Vi kan tilmed tilbyde flere modeller, hvis du ønsker en mobil samtaleboks. Du skal blot fortælle om dine behov, så finder vi en løsning.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular, og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet.  Boksen understøtter dine ideer til at nå deres fulde potentiale.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.