Samtaleboks

God og produktiv samtale forudsætter, at man kan tale uden forstyrrelser.
Bliv kontaktet

Vink farvel til afbrydelser

God og værdifuld dialog kræver, man kan dedikere sig til samtalen uden at blive afbrudt eller forstyrret af støjgener.

Det er desværre ikke altid tilfældet i moderne åbne kontormiljøer i alle størrelser fra selv mindre landskaber til storrumskontoret.

Kæmper I med støj og generende lyd på kontoret, giver en samtaleboks en unik mulighed for at opnå et øjeblikkeligt bedre arbejdsklima til dialog og effektive samtaler, møder eller opgaveløsning.

Støj – den usynlige fjende

Støj er en usynlig fjende, der kan gøre arbejdsklimaet alt fra uproduktivt til decideret belastende. Tænk blot på WHO’s anbefalinger for lydniveauet i et klasseværelse. Dette bør være på 30-35 decibel, men er det sjældent. Sidestiller man denne anbefaling med en arbejdsplads, finder man typisk ”kontorskalaen” på 50-65 decibel. Målt på et støjbarometer vil det svare sig til, at der sidder en person ca. en meter fra dig og taler i almindeligt samtaleniveau til dig, mens du forsøger at koncentrere dig om en opgave eller en anden samtale. Dette er ikke noget, der hverken bidrager til god dialog eller koncentration.

Lyd er dog ikke kun et spørgsmål om decibel, men også støjens karakteristik. Støjkilder fra andre menneskers aktiviteter vil derfor typisk være mere generende end f.eks. vindsus eller lyden fra et ventilationsanlæg. Det er blandt andet det, der gør, at man nogle gange føler støjen på kontoret som lettere irriterende til decideret belastende. Og selvom støj kan måles objektivt, bliver den altid vurderet subjektivt. Sidder man og skal koncentrere sig, eller har man et vigtigt møde, skal der med andre ord være plads til at søge ro – f.eks. i en samtaleboks.

Find ro i en samtaleboks

Fordi det er svært at bede et helt kontormiljø om at ændre aktiviteter og adfærd, kan du med fordel finde ro i en samtaleboks i stedet.

Samtaleboksen er en lydisoleret zone, der er perfekt, når du har behov for fred og ro til private samtaler, møder, koncentration etc. En samtaleboks udgør sit helt eget arbejdsmiljø som et rum midt i rummet. Boksene fås i størrelser til både enkeltpersoner og til teams, der ønsker effektive møder.

Da vi i danske virksomheder er kendt for visuelt flotte kontorområder, er vores samtalebokse naturligvis udformet med særligt blik for design, hvor brug af glas, træ og aluminium skaber blikfang. Vi kan tilmed tilbyde flere modeller, hvis du ønsker en mobil samtaleboks. Du skal blot fortælle om dine behov, så finder vi en løsning.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular, og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

Vælg en boks der dækker jeres behov

Vi forstår, at hver virksomhed er unik med sine egne præferencer for stil, materialer og indretning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge alt fra udseende til lyddæmpning, så det passer perfekt til din virksomheds æstetik og behov.

Se telefonbokse modeller her

CHATBOX

Chatroom er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet. Vælg mellem farven sort eller hvid. Boksen fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 34 dB. 

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø. Boksen fås til 1 og 2-4 personer. Vælg mellem flere farver.
Lydreducerende: 30 dB.

Silent

Boksen er trekantet og kan placeres i et hjørne. Vælg mellem flere farver. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 37 dB.

LOOP

Loop er en god og fleksibel boks. Særligt kan denne boks indrettes som arbejdsplads med højdejusteret bord og plads til kontorstol.
Lydreducerende: 32 dB

Zigma

Flytbar telefonboks. Fås i flere filt farver og størrelser til 1, 2 og 4 personer.  Lydreducerende: 35 dB.

Avantgarde

Boksen kan indrettes efter ønsker og behov. Kvalitet og design er i top og kan monteres og opbygges så den passer ind i indretningen. Kontakt os for nærmere info.

Soft Wave

Boksen er kendetegnet på sit bølgeformet design. Mange design og farve kombinationer. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 35 dB.

HIDE

Boksen er nem og enkel at installere. Den kan enkelt og hurtigt skilles ad i tilfælde flytning.
Lydreducerende: 36 dB.

Mind Spa

Mind Spa boksen er designet og indrettet til at skabe ro og afslapning til den enkelte. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 43 dB.

Silen Space

Flytbar telefonboks i enkelt og klassisk design. Boksen kan udbygges og kan fås i flere farver og med interiør, til 1, 2, 4, 6 og 8 personer.
Lydreducerende: 40 dB.

Premium

Boksen kan b.la. monteres uden gulv, og direkte på det eksisterende gulv. Kan designes efter behov. Fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 36 dB.

Soft Diamond

Boksen er kendetegnet på sit diamantformet design. Mange designmuligheder og farve kombinationer samt mulighed for at udbygge. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 45 dB.