Rum i rum

Gode arbejdspladser er kendetegnet af et sundt arbejdsmiljø
Bliv kontaktet
Rum i rum på kontoret

Gør plads til koncentration og fokus

Et sundt arbejdsmiljø imødekommer selvsagt medarbejdernes mulighed for at kunne koncentrere sig. Det er vigtigt at fokusere på lyd som en del af det samlede klima, vi skal præstere og trives i. Særligt fordi et afbalanceret lydniveau kan betyde meget for både trivsel og vores evne til at være produktive.

Men hvordan finder man ro til fokus og koncentration i storrumskontoret eller andre hektiske fællesområder, hvis der ikke er mulighed for at lukke af for støjgener? Det er her rum i rum-løsningen kommer ind i billedet.

Sænk støjen, hæv produktiviteten

Åbne arbejdsrum med flere personer og teams er desværre kendetegnet af højt støjniveau med forstyrrelse fra både samtale og telefoner.

Med en rum i rum løsning fra Telefonboksen kan du give ansatte, ledere og dig selv mulighed for at opnå arbejdsro, og hæve produktiviteten. Det er trods alt ikke tilfældigt, at man når mere i et miljø, der tillader opgavefokus – særligt når man ved, at halvdelen af alle adspurgte har svært ved at koncentrere sig i et åbent kontormiljø.

Som virksomhed ønsker vi, at vores ansatte er veltilpasse, og at de yder optimalt, da det afspejler sig på virksomhedens samlede performance. Et rum i rum arbejdsmiljø er en løsning specifikt til dette.

Rum i rum på kontoret
Rum i rum på kontoret

Flere fordele ved rum i rum løsningen

Lyd udgøres af lydbølger, der kastes rundt i rummet, når de rammer overflader – særligt den hårde af slagsen. Og dem er der mange af i et kontorrum. Tænk bare på vægge, glas og loft, der slynger lyden rundt i lokalet, og påvirker vores koncentrationsevne såvel som trivsel. F.eks. kan et belastende lydklima føre til forhøjet blodtryk, ligesom støj kan være psykisk belastende, hvilket især kommer til udtryk, hvis man arbejder med en kompliceret opgave eller skal nå korte deadlines.

En rum i rum løsning sætter fokus på trivsel og effektivitet, samt tillader den enkelte ansatte mulighed for at tilgå et helleområde fra støj og forstyrrelser.

Nyd lyden af stilhed med rum i rum løsningen

Foruden inddeling af specifikke zoner og lydoptimering fra vægge og afskærmninger, der absorberer lyden, kan du med en rum i rum løsning tilbyde fleksibilitet til de ansatte, der har behov for fordybelse, private samtaler eller møder. En lydisoleret zone giver, foruden arbejdsro og øget produktivitet, mulighed for at sætte fokus på et mere roligt kontor, der fremmer præstationsevnerne hos den enkelte.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular forneden, og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

Rum i rum på kontoret

Her ses alle vores telefonbokse

CHATBOX

Chatbox er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet.  Boksen understøtter dine ideer til at nå deres fulde potentiale.

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø - kontor, uddannelses eller hotel-miljøet.

Silent

Telefonboksen til den private samtale, eller hvor der er behov for at arbejde med din laptop i fred og ro.

BusyPod

Du kan føle dig 100 % tilstede, hvis du sidder med en vigtig opgave eller når det vigtige telefonopkald skal foretages.

Zigma

Det første og eneste design, der bruger stof på den ydre skal, hvilket gør det til en hyggelig og indbydende plads til blanding på dit kontor.

Soft

Skab med denne serie af telefonbokse, det optimale arbejdsmiljø for dig selv, og dine kolleger / medstuderende.

Soft 1

Stillerummet kan placeres fritstående i et hvert kontorlokale og fås i forskellige størrelser og farver.

Titanium

Telefonboks nr. 1 er det perfekte valg, hvor I har behov for en mobil ”Ø af stilhed” til den private mobil-samtale eller det lille møde.

Premium

Med fred og ro øges kreativiteten, som gør os i stand til at være fokuserede i længere tid. Denne serie er designet med fokus på at skabe "stille zoner".

Avantgarde

Her er telefonboks-systemet som virkelig skaber mange muligheder for diskretion. Her skabes et rum, som er nøjagtig efter jeres ønsker og behov.