Rum i rum

Gode arbejdspladser er kendetegnet af et sundt arbejdsmiljø
Bliv kontaktet
Rum i rum på kontoret

Gør plads til koncentration og fokus

Et sundt arbejdsmiljø imødekommer selvsagt medarbejdernes mulighed for at kunne koncentrere sig. Det er vigtigt at fokusere på lyd som en del af det samlede klima, vi skal præstere og trives i. Særligt fordi et afbalanceret lydniveau kan betyde meget for både trivsel og vores evne til at være produktive.

Men hvordan finder man ro til fokus og koncentration i storrumskontoret eller andre hektiske fællesområder, hvis der ikke er mulighed for at lukke af for støjgener? Det er her rum i rum-løsningen kommer ind i billedet.

Sænk støjen, hæv produktiviteten

Åbne arbejdsrum med flere personer og teams er desværre kendetegnet af højt støjniveau med forstyrrelse fra både samtale og telefoner.

Med en rum i rum løsning fra Telefonboksen kan du give ansatte, ledere og dig selv mulighed for at opnå arbejdsro, og hæve produktiviteten. Det er trods alt ikke tilfældigt, at man når mere i et miljø, der tillader opgavefokus – særligt når man ved, at halvdelen af alle adspurgte har svært ved at koncentrere sig i et åbent kontormiljø.

Som virksomhed ønsker vi, at vores ansatte er veltilpasse, og at de yder optimalt, da det afspejler sig på virksomhedens samlede performance. Et rum i rum arbejdsmiljø er en løsning specifikt til dette.

Rum i rum på kontoret
Rum i rum på kontoret

Flere fordele ved rum i rum løsningen

Lyd udgøres af lydbølger, der kastes rundt i rummet, når de rammer overflader – særligt den hårde af slagsen. Og dem er der mange af i et kontorrum. Tænk bare på vægge, glas og loft, der slynger lyden rundt i lokalet, og påvirker vores koncentrationsevne såvel som trivsel. F.eks. kan et belastende lydklima føre til forhøjet blodtryk, ligesom støj kan være psykisk belastende, hvilket især kommer til udtryk, hvis man arbejder med en kompliceret opgave eller skal nå korte deadlines.

En rum i rum løsning sætter fokus på trivsel og effektivitet, samt tillader den enkelte ansatte mulighed for at tilgå et helleområde fra støj og forstyrrelser.

Nyd lyden af stilhed med rum i rum løsningen

Foruden inddeling af specifikke zoner og lydoptimering fra vægge og afskærmninger, der absorberer lyden, kan du med en rum i rum løsning tilbyde fleksibilitet til de ansatte, der har behov for fordybelse, private samtaler eller møder. En lydisoleret zone giver, foruden arbejdsro og øget produktivitet, mulighed for at sætte fokus på et mere roligt kontor, der fremmer præstationsevnerne hos den enkelte.

Kontakt Telefonboksen ved at udfylde vores kontaktformular forneden, og bliv ringet op for uforpligtende professionel vejledning.

Rum i rum på kontoret

Vælg en boks der dækker jeres behov

Vi forstår, at hver virksomhed er unik med sine egne præferencer for stil, materialer og indretning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge alt fra udseende til lyddæmpning, så det passer perfekt til din virksomheds æstetik og behov.

Se telefonbokse modeller her

CHATBOX

Chatroom er rumlig og har et stilrent design i høj kvalitet. Vælg mellem farven sort eller hvid. Boksen fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 34 dB. 

AIR

Air er stilren dansk design, som passer ind i ethvert miljø. Boksen fås til 1 og 2-4 personer. Vælg mellem flere farver.
Lydreducerende: 30 dB.

Silent

Boksen er trekantet og kan placeres i et hjørne. Vælg mellem flere farver. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 37 dB.

LOOP

Loop er en god og fleksibel boks. Særligt kan denne boks indrettes som arbejdsplads med højdejusteret bord og plads til kontorstol.
Lydreducerende: 32 dB

Zigma

Flytbar telefonboks. Fås i flere filt farver og størrelser til 1, 2 og 4 personer.  Lydreducerende: 35 dB.

Avantgarde

Boksen kan indrettes efter ønsker og behov. Kvalitet og design er i top og kan monteres og opbygges så den passer ind i indretningen. Kontakt os for nærmere info.

Soft Wave

Boksen er kendetegnet på sit bølgeformet design. Mange design og farve kombinationer. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 35 dB.

HIDE

Boksen er nem og enkel at installere. Den kan enkelt og hurtigt skilles ad i tilfælde flytning.
Lydreducerende: 36 dB.

Mind Spa

Mind Spa boksen er designet og indrettet til at skabe ro og afslapning til den enkelte. Boksen er til 1 person.
Lydreducerende: 43 dB.

Silen Space

Flytbar telefonboks i enkelt og klassisk design. Boksen kan udbygges og kan fås i flere farver og med interiør, til 1, 2, 4, 6 og 8 personer.
Lydreducerende: 40 dB.

Premium

Boksen kan b.la. monteres uden gulv, og direkte på det eksisterende gulv. Kan designes efter behov. Fås til 1, 2 og 4 personer.
Lydreducerende: 36 dB.

Soft Diamond

Boksen er kendetegnet på sit diamantformet design. Mange designmuligheder og farve kombinationer samt mulighed for at udbygge. Fås til 1, 2, 4 og 6 personer.
Lydreducerende: 45 dB.